Wij zijn OrganisatieInZicht

OrganisatieInZicht is opgezet als onderdeel van Etil research group. Met een team van 25 onderzoekers, adviseurs en data-analisten brengen wij jarenlange ervaring in marktonderzoek en management samen met de nieuwste ontwikkelingen op gebied van technologie.

Samen met jou vinden wij verbeterpunten voor jouw organisatie. We doen het onderzoek, gaan op zoek naar het verhaal achter de data en maken de resultaten eenvoudig en begrijpelijk voor jou. Vervolgens helpen we jou met adviezen en tips de meest belangrijke vraag te beantwoorden: wat kan ik doen om te verbeteren?

Herkenbare, begrijpelijke data en concrete actiepunten: zo zetten wij inzichten om naar actie!

Waarom OrganisatieInZicht

Wij geloven in de kracht van luisteren. Door te luisteren naar je klanten, medewerkers en stakeholders leer je over hun wensen en behoeften. Daardoor kun je perfect op hen inspelen en je organisatie succesvoller maken. OIZ helpt je om feedback te verzamelen en om te zetten naar actiegerichte inzichten door middel van onderzoek.

Met onze jarenlange ervaring in onderzoek weten we wat belangrijk is om een goed inzicht te krijgen in een organisatie. Wij maken de resultaten begrijpelijk en persoonlijk, voor een grotere impact in de organisatie en een succesvol verandertraject.

Wij helpen je graag verder

Nieuwsgierig geworden en ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Heb je vragen, of wil je misschien gewoon even kennismaken? Neem contact met ons op!

CecileWeb

Cecile van Sambeek

Marcel

Marcel Wijngaard

Hebben we je interesse gewekt?

Demo aanvraag

Wil je meer te weten komen over onze oplossingen? Vraag een demo aan! We laten graag zien wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.