Over OrganisatieInZicht

OrganisatieInZicht is opgezet als onderdeel van Etil research group. Met een team van 25 onderzoekers, adviseurs en data-analisten brengen wij jarenlange ervaring in marktonderzoek en management samen met de nieuwste ontwikkelingen op gebied van technologie. Samen met jou vinden wij verbeterpunten voor jouw organisatie. We doen het onderzoek, gaan op zoek naar het verhaal achter de data en maken de resultaten eenvoudig en begrijpelijk voor jou. Vervolgens helpen we jou met adviezen en tips de meest belangrijke vraag te beantwoorden: wat kan ik doen om mijn organisatie te versterken en te verbeteren?

 

Herkenbare, begrijpelijke data en concrete actiepunten: Zo zetten wij inzichten om naar actie!

Onze aanpak

OrganisatieInZicht helpt door informatie te verzamelen en zo tot actiegerichte inzichten te komen. Dit doen we in continue samenwerking met jouw organisatie, want elk vraagstuk is uniek. In onze aanpak staat eenvoud centraal. Waarom iets moeilijk maken als het makkelijk kan? Als de resultaten voor iedereen in de organisatie begrijpelijk zijn, is de kans op succesvolle actie groter. Daarom geven we jouw organisatie duidelijk en concreet advies, waarmee je direct aan de slag kunt.

Methoden en typen onderzoek

OrganisatieInZicht heeft ruime ervaring met zowel kwantitatief onderzoek (enquêtes, deskresearch) als kwalitatief onderzoek (interviews, groepsdiscussies). Dit doen wij zowel online als telefonisch en schriftelijk. De resultaten bieden we aan in een (tekst)rapportage en/of online dashboard. OrganisatieInZicht biedt een grote verscheidenheid aan onderzoeken aan, bijvoorbeeld naar klant- en medewerkerstevredenheid, communicatie, naamsbekendheid, imago, customer journey, usability en verandervermogen. Heb je het type onderzoek waar je naar op zoek bent nog niet gevonden? Neem dan gerust contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden.

Wij helpen je graag verder

Nieuwsgierig geworden en ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Heb je vragen, of wil je misschien gewoon even kennismaken? Neem contact met ons op of kom even langs!