Onderzoekstypen

Wij bieden passende oplossingen aan in antwoord op de verschillende vraagstukken binnen organisaties. Met onze onderzoeken ondersteunen we besluitvorming in alle aspecten van een organisatie.

Medewerkersonderzoek

Hoe zorg je voor tevreden en gemotiveerde medewerkers en hoe houd je ze langer bij je? Om er zeker van te zijn dat je medewerkers goed op hun plek zitten, moet je eerst naar ze luisteren. Een medewerkers-tevredenheidsonderzoek (MTO) helpt je om je medewerkers te betrekken en geeft je inzicht in de belangrijkste verbeteracties.

Klantonderzoek

Hoe zorg je ervoor dat je klanten bij jou blijven terugkomen? En hoe zorg je ervoor dat ze jouw organisatie aanbevelen bij anderen? Om deze vragen te beantwoorden, moet je eerst weten wat klanten van jouw organisatie vinden en wat ze van je verwachten. Met een klanttevredenheidsonderzoek (KTO) krijg je inzicht in de sterke kanten en in de verbeterpunten van jouw organisatie.

Success Discovery

Hoe weet je of je als organisatie de juiste keuzes maakt? Hoe kun je zo goed en snel mogelijk je ambities realiseren? Kortom, wat moet je doen om een succesvolle organisatie te zijn én te blijven? Vragen die voor iedere organisatie van belang zijn, maar die door alle dagelijkse taken en uitdagingen steeds naar de achtergrond verdwijnen. Met onze Success Discovery krijg je snel en gemakkelijk inzicht in de aspecten die bijdragen aan het succes van jouw organisatie én in de aspecten die jouw succes juist beperken.

Content Checker

Begrijpt jouw doelgroep de communicatie-uitingen van jouw organisatie? Komt jouw boodschap wel goed over en heeft deze het gewenste effect? Met onze Content Checker test je snel en gemakkelijk je communicatie-uitingen, zodat je zeker weet dat je de plank niet misslaat.

Verandervermogen onderzoek

Hogere klantverwachtingen, personeelstekorten of de introductie van nieuwe processen en technologieën – slechts een paar van de vele ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn op je organisatie. Maar hoe zorg je ervoor dat je organisatie zich effectief kan aanpassen? Met ons Verandervermogen onderzoek krijg je inzicht in hoe goed jouw organisatie kan omgaan met veranderingen én aan welke knoppen je moet draaien om dit te verbeteren.

Direct inzicht in hoe wij versterken
en verbeteren?

Powered by: